UPOZNAJTE NAS

Upoznaj nas

Mi smo Dobra veza. Tvrtka i organizacija mladih osnovana 2015 godine. Od našeg osnutka smo fokusirani na dobrobit zaposlenika naših partnera za koje smo radili zapošljavanje i HR. Naše petogodišnje iskustvo u zapošljavanju pretočili smo u niz radionica, edukacija i seminara. Ove izazovne godine smo odlučili naše usluge plasirati na tržište jer je od iznimne važnosti olakšati nezaposlenima pronalazak neophodnog posla. Danas, kada je vrijedan i kvalitetan zaposlenik neophodan za nastavak poslovanja, a svaki izlet u nepoznato je potencijalni skok u propast, osiguravamo našim poslovnim partnerima izbor idealnih kandidata za otvorena radna mjesta.

Isto tako smo fokusirani  na suradnju s jedinicama lokalne i regionalne uprave i samouprave. Vjerujemo da ćemo kroz naše projekte biti značajan faktor koji će doprinijeti smanjenju broja nezaposlenih diljem zemlje. Veliko nam je priznanje što smo već u ranoj fazi djelovanja prepoznati od strane naših novih poslovnih partnera.

S dobrom vjerom i optimističnim pogledom na budućnost nezaustavljivo promičemo nužnost edukacije o procesu zapošljavanja. Polaznici naših radionica su pretežito mladi ljudi, stručni u svome području koji traže saznanja o vještinama pregovaranja koje su presudne na razgovoru za posao. Isto tako, naši polaznici uče kako izgledaju ugovori o radu i koje sve vrste ugovora postoje, na koji se način treba prezentirati i kako zaključiti razgovor za posao. Naši predavači su mladi, a istodobno i iskusni poslovni ljudi koji će naše polaznike uputiti u najsitnije detalje u procesu zapošljavanja, te će polaznicima posvijestiti kako proces zapošljavanja izgleda iz perspektive poslodavca.

Kada je teško pronaći posao, tu je za Vas Dobra veza!