Rezultati projekta “Zaposli se!”

Podijeli s prijateljima :)

Rezultati projekta "Zaposli se!"

Neformalna organizacija mladih “Dobra veza”, provela je projekt “Zaposli se” čija je prvotna zadaća bila upoznati mlade, nezaposlene osobe s procesom zapošljavanja. Provodeći projekt održali smo ukupno 6 radionica. Zahvaljujemo se Agenciji za mobilnost i programe EU koji su bili uz nas kroz cijelo vrijeme provedbe projekta. Zahvaljujemo se našoj mentorici i svim partnerima bez kojih provođenje ovog  projekta ne bi bilo moguće. Zahvaljujemo se i čestitamo svim sudionicima koji su odvojili svoje vrijeme i odlučili poraditi na svojim vještinama koje se odnose na traženje posla. Posebno nas je radovao svaki kontakt i susret nakon održane radionice. 

Sredinom godine susreli smo se s manjim interesom za održavanjem radionica uživo iz poznatih razloga, pa smo odlučili izraditi E-book o zapošljavanju i ponuditi ga online. Naša inicijativa se pokazala vrlo uspješnom jer imamo preko 50 sudionika kojima smo poslali E-book. S obzirom na interes, od 1.1.2022. moći ćete besplatno preuzeti E-book na našoj web stranici. 

 

Rezultati upitnika "Zaposli se!"

Iz podataka koje smo prikupljali putem anonimnih upitnika, zaključili smo da ima puno prostora za napredak u procesu zapošljavanja mladih, nezaposlenih ljudi. Zato će “Dobra veza” kao neformalna organizacija mladih nastaviti s aktivnostima i nakon završetka projekta. Ako imate pitanje o procesu zapošljavanja ili trebate konkretnu pomoć, slobodno nam se javi, a mi ćemo dati sve od sebe da ti pomognemo ako ćemo znati i moći.

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.